Gyakori kérdések

 1. Hol tudom feltenni kérdéseimet?
 2. Méretet és nyílásirányt hogyan határozzuk meg?
 3. Mit tartalmaz egy nyílászáró a megadott árban?
 4. Hogyan mérje le a rendelni kívánt nyílászárót?
 5. Felméréssel kapcsolatos tudnivalók?
 6. Rendelés menete hogyan zajlik?
 7. Milyen fizetési módok közül lehet választani?
 8. Van-e lehetőség kedvezményre?
 9. Van-e lehetőség ÁFA nélküli vásárlásra?
 10. Hogyan készüljünk a bontásra és beépítésre?
 11. Bontás beépítés mit tartalmaz?
 12. Ha kőműves munkát és helyre állítást kérünk?
 13. Mi történik a kibontott nyílászárókkal?
 14. Mennyibe kerül a szállítás Budapestre?
 15. Szállítási tudnivalók?
 16. Miért szükséges a toktoldás (redőny előkészítés)?
 17. Mik a lehetőségeim ha rossz méretű nyílászárót vásároltam?
 18. Mire figyeljek a vásárolt nyílászáró beépíttetésénél hogy ne vesszen el a garancia?
 19. Mi a megoldás a pára és penész ellen?
 20. Vállalnak nyílászáró javítást?

1. Hol tudom feltenni kérdéseimet?

Kérdéseit a honlapon balkéz felőli „gyors információk” ablakban szereplő bármelyik telefonszámon megteheti. Vagy érdeklődhet e-mailben is.

2. Méretet és nyílásirányt hogyan határozzuk meg?

A méretet szélesség x magasság alapján van meghatározva ! A nyításirány: nyílászáróval szemben áll, látja a tartó pántokat és kilincsel maga felé nyitja, amelyik oldalon van a tartó pántozás az a megfelelő nyílásirány.

3. Mit tartalmaz egy nyílászáró a megadott árban?

Ablakaink: Műanyag komplett tokszerkezetet, hőszigetelt üveget, MACO vasalat rendszert, kilincset, vízkidobót és párkányfogadót tartalmaz. Ablakaink: DRUTEX IGLO 5-ös típusúak, 5 kamrás, „A”minősítés, 70mm-es tokvastagság, 1.0W/m2K hőszigetelt üveg, szürke dupla zárógumi, gömbölyített profil, acél merevítés tokba szárnyba. Kérésre 3 üvegréteg és 6 légkamrás kivitel megoldható.
Bejárati ajtóink: Műanyag Gealan S8000 típusú, ROTO vasalat rendszerrel, 5 pontos biztonsági zárral, 6 kamrás, 74 mm-es profillal, belső acélmerevítéssel, 3D nagy tartópántokkal, szürke záró gumival, kilinccsel+kulcsokkal.
Beltéri ajtóink: Craft Master típusúak, 12-es fa tokkal, zárral kulccsal, kilincs nélkül, alapozóval

4. Hogyan mérje le a rendelni kívánt nyílászárót?

Külső méretet és belső méretet is mérjen. A mérést kívül belül spalettától-spalettáig mérje.
Kérésre kollégáink kiszállnak helyszínre és pontos helyszíni felmérést végeznek.

5. Felméréssel kapcsolatos tudnivalók?

A helyszíni felmérésnek díja van 120Ft/km (oda + vissza utat számolunk). Elérhetőségeket megtalálja honlapunkon a balkéz felőli „gyors információk” ablakban. Bármelyik telefonszámot hívhatja, felveszik az ön nevét, címét, telefonszámát, és továbbítják a felmérést végző szakembernek, aki időpont egyeztetés céljából hívni fogja telefonon. Helyszínre kiszálláskor akár azonnali árajánlatot is kaphat.

6. Rendelés menete hogyan zajlik?

A rendelni kívánt nyílászáró mérete szükséges, saját vagy szakemberrel felmért. A rendelést megteheti telefonon, e-mailben, és személyesen telephelyünkön. A rendeléshez szükséges 50% előleg, ha gyártatni kell a méretet. személyesen telephelyünkön Bősárkány Ady Endre u. 13. szám alatt készpénzben, vagy utalással tudja megtenni. Az átutalásos fizetésnél a rendelés a pénz megérkezése után aktualizálódik. A gyártási idő 4 hét. Ha az áru megérkezik mi telefonon értesítjük.

7. Milyen fizetési módok közül lehet választani?

Személyesen telephelyünkön Bősárkány Ady Endre u 13. szám alatt, vagy rendelés esetén átutalással is lehet, ez esetben a folyósítás megérkezésétől él a rendelés. Bankkártyás fizetés megoldható ! Szállításkor készpénz fizetésre is van lehetőség.

8. Van-e lehetőség kedvezményre?

Vannak akcióink ezeket honlapunkon pirossal feltüntetjük vagy újsághirdetésekben megtalálja. Ezen felül egyéb más kedvezményt nem áll módunkban adni.

9. Van-e lehetőség ÁFA nélküli vásárlásra?

NINCS !!!Az új nyílászárók számlás Bruttó árak az ÁFA-t tartalmazzák . A bontott termékeink alanyi adó mentessek de természetessen a feltüntetett árak számlás árak. Kivétel:amennyiben ön EU. adószámmal és külföldi céggel rendelkezik akkor megtudjuk oldani az ÁFA nélküli vásárlást, de más esetben NEM tudjuk elengedni az ÁFA-t.

10. Hogyan készüljünk a bontásra és beépítésre?

A bontás porral, piszokkal jár, ezért célszerű a féltett tárgyakat fóliával takarni. Akadály mentesíteni a kívánt területet biztonságos munkavégzés miatt.

11. Bontás beépítés mit tartalmaz?

A régi nyílászáró kivételét és az új nyílászáró beépítését, és a kiegészítőket tartalmazza pl. purhab,rögzítő csavar. A kiszállási és beépítési munkálat alkalmával nettó 120Ft/km oda vissza utat számolunk fel mely egyben a szállítási díjat is tartalmazza.

12. Ha kőműves munkát és helyre állítást kérünk?

Megoldható költségtérítés ellenében. A díját helyszíni szemle után szakemberünk tudja megállapítani. Helyreállítás közel az eredeti állapotot fogja tükrözni, a festéshez előkészített falat kap.

13. Mi történik a kibontott nyílászárókkal?

Alap esetben a helyszínen marad. Kérésre elszállítjuk a kibontott nyílászárót költség térítés ellenében megbeszélés alapján.

14. Mennyibe kerül a szállítás Budapestre és mikor?

Budapestre és 10 km-es vonzás körzetébe gyüjtő fuvarral nettó 12.000Ft-os díjért szállítunk, nagyobb méretnél vagy mennyiségnél feláras a szállítás! Budapesttől távolabb eső helyekre: Budapestig 12.000Ft+Budapesttől a megadott helyig 120Ft/km oda-vissza utat számolunk. Egyéb más helyekre 120Ft/km oda vissza utat számolunk. Budapesti szállítás minden héten pénteken reggeli órákban történik, előtte nap csütörtökön értesítjük az ügyfelet telefonon. Változás jogát fenntartjuk!

15. Szállítási tudnivalók?

A sofőr kollégánk egyedül szállít, ezért 1 fő segítséget biztosítani szíveskedjenek részére. A rendelt tételt átvételkor nézze át, mert később reklamációt nem fogadunk el. Lehetőség szerint a fizetés pontos összegben legyen, mert váltásra nincs lehetősége. Nettó 120Ft/km oda vissza utat számolunk, nagyobb méretnél vagy mennyiségnél a szállítási díj feláras!

16. Miért szükséges a toktoldás (redőny előkészítés)?

A nyílászárók tok szélesítésére szolgál. Hogy miért? Általában redőny előkészítésként két oldalra és felülre szokták tenni, felülre azért, hogy a redőny tok ne takarjon az ablakból, oldalra pedig, hogy a felhúzó automata biztonságosan elférjen, így szabad utat ad az ablak teljes kinyitására.

17. Mik a lehetőségeim ha rossz méretű nyílászárót vásároltam?

Tőlünk vásárolt termékekre 3 napos visszavásárlási garanciát tudunk biztosítani, ezért ha észreveszi hogy rossz méretű nyílászárót vásárolt akkor azonnal hozza vissza hogy ne essen ki a 3 napig tartó határidőből. Amennyiben ezen túl hozza vissza, 30 napon belűl 70%-os áron tudjuk visszavásárolni. A fogyasztóvédelem idetartozó jogszabályai alapján még vissza vásárlási garanciát sem kell biztosítanunk, mert nem mi hibánkból történt a hibás vásárlás, de vevőbarát üzletpolitikánk és a cég vezetősége ezt lehetővé teszi. Árut csak sértetlen csomagolásban, hibátlan állapotban áll módunkban visszavásárolni.

18. Mire figyeljek a vásárolt nyílászáró beépíttetésénél hogy ne vesszen el a garancia?

Nem szakszerű beépítésből adódó hibákért és problémákért garanciális felelősséget nem tudunk vállalni. Szakszerű beépítést csak beépítő szakember végezhet, melyet számlával kell igazolni, csak ebben az esetben tudunk a nem mi általunk beépített nyílászárókra garanciát vállalni.

19. Mi a megoldás a pára és penész ellen?

A lakás szigetelés után kezdett el párásodni, penészedni.

 • A ház teljesen körbe lett zárva hungarocell szigeteléssel, ezért nem engedi a falakat szellőzni, a nedvességet távozni. Érdemes a hungarocell szigetelő rendszerbe méterenként alul és felül kör alakú szellőző nyílásokat beépíteni, ezáltal a lecsapódó pára el tud távozni.
 • Naponta érdemes reggel 10:00 és délután 16:00 óra között, amikor száraz a kinti levegő, legalább 1 órát szellőztetni, úgy hogy legyen levegő mozgás (kisebb huzat).
 • A lakás különböző pontjain párátlanító készülékeket kell elhelyezni.
 • Hangsúlyozottan tilos a lakásban szárítani a ruhákat, az összes nedvesség, ami a ruhákból távozik a lakás légterében marad, ezzel is nagy mértékben megnövelve a lakásban lévő páratartalmat.
 • Ha ezeket a feltételeket betartjuk nagyban csökkentjük a lakásban kialakuló pára és penész kialakulásának kockázatát.

  20. Vállalnak nyílászáró javítást?

  Igen, vállalunk nyílászáró javítást. Díjak a következők:

 • Kiszállási díj nettó 120 Ft/km oda-vissza
 • Ajtó vagy ablak vasalat beállítási díj nettó 2.000 Ft/db
 • Ajtó vagy ablak vasalat javítási díj nettó 5.000 Ft/db
 • Redőny javítás díja : nettó 3.000 Ft/db
 • GU ajtó vasalat 10.000 Ft/db
 • Rotó ajtó vasalat 14.000 Ft/db
 • A weboldalunkon a jelenlegi kínálatunk mutatjuk be. Hetente két alkalommal az aktuális készletinformációk alapján frissítjük az oldal tartalmát, ebből adódóan eltérések előfordulhatnak. Kérem bővebb információért érdeklődjön email-ben, vagy telefonon.
  Üdvözöljük honlapunkon! Kérem tekintse meg teljes választékunkat. Ha kérdése van, állunk rendelkezésére.
  Nyílászáró akciók!
  Gyors Információ:
  MUNKAIDŐBEN
  Horváth Péter
  06/30/610-38-50

  Kiss Zoltán
  06/30/221-50-61

  Ács Máté
  06/30/860-45-10

  Győr-Moson-Sopron megye
  Bősárkány 9167
  Ady Endre utca 13.

  info@hasznaltablak.hu


  Budapestre a szállítás nettó 12.000Ft-ért megoldható!
  Használtablak.Hu